http://accommodation-bg.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/808777Hotel_Dolphin_Ravda.jpglink
http://accommodation-bg.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/241684Hotel_Armira_Stara_Zagora.jpglink
http://accommodation-bg.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/382412kyshta_slavi.jpglink
http://accommodation-bg.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/133912spa_hotel_lucky_light_velingrad8.jpglink

Хотел Делфин - Равда

Модерният хотел Делфин ви предлага незабравима почивкана метри от Черно море с красива панорама и луксознообзаведени стаи за вашето спокойствие и комфорт. повече

Хотел Армира - Стара Загора

Хотелски комплекс "Армира" носи името на древноримската вила "Армира", построена по времето на император Адриан в близост до град Ивайловград. Богато декорирана с мозайки, мраморни пластики и облицовка, днес красотата повече

Къща за гости Слави

Къща „Слави” е разположена в централната част на село Орешак – приветливо, спокойно селце, съчетаващо в себе си красотата на планината, обновени къщурки в стар стил, механи и повече

Спа хотел Лъки Лайт - Велинград

Бутиков Хотел & SPA Лъки Лайт е разположен на тиха улица близо до центъра на Велинград. Идеален, както за семейна почивка, така и за фирмено събитие или парти, Бутиков Хотел повече

Хотел Делфин - Равда Хотел Армира - Стара Загора Къща за гости Слави Спа хотел Лъки Лайт - Велинград

Условия за ползване

 

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

 

Отварянето на страници на сайта и/или следването на препратки в него, представлява декларация от страна на потребителя, че е запознат с настоящата правна информация, приема и се задължава да спазва настоящите условия.

Потребителите получават безплатен достъп до нашите бази данни и можете безплатно да разглеждате селектираната информация за хотели, квартири и апартаменти под наем.

Accommodation-bg.com е отворен сайт, в който всеки регистриран потребител, наричан по-долу за простота СОБСТВЕНИК, може безплатно да публикува информация за хотел, квартира, почивка, промоция или друго мероприятие и да чете и ползва такава информация, с търговска или нетърговска цел. Тази информация ще наричаме по долу за простота ОБЯВА.

Нерегистрираните потребители /ПОЛЗВАТЕЛИ/ могат свободно да четат и ползват публикуваната информация на уеб сайта.

Администрирането на accommodation-bg.com се извършва от екип на Дилис Дизайн & Солюшънс, наричано по-долу за краткост АДМИНИСТРАТОРИ.

 

 

АВТОРСКИ ПРАВА И ПРАВО НА ПОЛЗВАНЕ

Настоящият сайт е собственост на Дилис Дизайн & Солюшънс ЕООД.

Съдържанието на този уебсайт е под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички видове текстови, графични и фото материали публикувани в сайта, са собственост Дилис Дизайн & Солюшънс или на съответните собственици.

Дилис Дизайн & Солюшънс си запазва правото да извършва промени в дизайна, съдържанието и условията за ползване без предварително уведомление.

 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ

При въвеждане на информация за участие в www.accommodation-bg.com потребителите /собственици/ декларират, че:

 1. предоставената от тях информация е точна и актуална към момента на въвеждане, не е със заблуждаващо съдържание, не съдържа порнографски елементи или данни в нарушение с Българското или Европейско законодатество.
 2. са съгласни администраторите на www.accommodation-bg.com да запазят правото да редактират и оформят въведената информация, като редакторската намеса няма да се отрази на общото представяне на съдържанието.
 3. са съгласни администраторите на www.accommodation-bg.com да запазят правото да отказват регистрация.

За публикуване на каквато и да било друга информация, извън основния предмет на сайта, потребителят трябва да се свърже с администраторитеили редактора на сайта.

 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА АДМИНИСТРАТОРИТЕ

Администраторите на www.accommodation-bg.com си запазват правото да редактират съдържанието на сайта, и/или изтрива вече публикувани обяви при определени обстоятелства, част от които обстоятелства са изброени тук:

 1. редактиране/изтриване се извършва в случай, че публикуваната информация е очевидно некоректна или подвеждаща
 2. редактиране се извършва в случай на груби правописни грешки.
 3. редактиране/изтриване се извършва по молба от страна на потребителя, публикувал обявата
 4. редактиране/изтриване се извършва по молба от страна на потребител, засегнат от съдържанието на обявата и не на всяка цена и след преценка от страна на екипа.
 5. изтриване се извършва в случай, че обява е публикувана многократно или е пусната като спам
 6. изтриване се извършва в случай в случай, че обява съдържа текст, които вреди на други потребители или нецензурни думи, както и думи уронващи авторитета на физически и юридически лица.
 7. определени потребители, IP, мрежи и географски местоположения може да бъдат изолирани от достъп до сайта, при системно нарушаване на правилата за ползване.
 8. възможно е обявата да бъде изтрита в случай, че екипът прецени, че тя текстът и не представлява интерес за потребителите на сайта, и че аудиторията на сайта няма пряка или косвена полза от нея, както и ако не е в пряка връзка с основния предмет на сайта

 

ВРЪЗКИ КЪМ САЙТА

Дилис Дизайн & Солюшънс  предоставя възможност на всички заинтересовани да създават връзки към сайта www.accommodation-bg.com без да искат предварително уведомление или разрешение.
Дилис Дизайн & Солюшънс може да изисква прекратяването на изградена връзка, ако за нея е използвана техника за пресъздаване на определена част от сайта на Дилис Дизайн & Солюшънс като собствена на използващите връзката лица, без за това да е искано предварително съгласие от Дилис Дизайн & Солюшънс.

 

ОТГОВОРНОСТИ

Екипът на Дилис Дизайн & Солюшънс полага максимални усилия за поддържане на възможно най-вярна и актуална информацията в сайта. Въпреки това не са изключени пропуски или несъответствия. Дилис Дизайн & Солюшънс не носи отговорност за:

 1. Евентуални вреди, реални или въображаеми, възникнали или свързани с достъпа (или липсата на достъп) до сайта и използването на съдържанието на сайта.
 2. Информацията, публикувана от СОБСТВЕНИЦИ в сайта.
 3. Информацията, включена в сайтовете, към които accommodation-bg.com съдържа препратки, както и последиците от тяхното посещаване.
 4. Мненията изразени във форума и под формата на коментари.

Съдържанието на обявите публикувани в accommodation-bg.com, коректността на информацията, както и всички последици, които могат да възникнат след публикацията на определена обява са изцяло отговорност на нейните податели /собственици/.

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Дилис Дизайн & Солюшънс използва предоставената информация единствено по повод осъществяване на дейността си. Дилис Дизайн & Солюшънс се ангажира да  предприеме всички възможни мерки за гарантиране неприкосновеността на личните данни, предоставени от потребителите на сайта, както и да не ги разкрива освен в случаите, когато са изискани от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.
Поради естеството на Интернет като глобална среда, не винаги обменът на информация може да бъде напълно защитен и гаранции не могат да бъдат дадени, че някаква част от информацията няма да попадне у неоторизирани лица. Също така, никоя система не е абсолютно сигурна и 100% защитена от нападение на хакери или манипулиране на данните.
С цел подобряване и усъвършенстване на предоставяните услуги ammg.eu регистрира и обработва данни за посещенията на сайта (IP адрес, информация за уеб браузъра, операционната система, посетените страници и др.). Дилис Дизайн & Солюшънс използва услугите и на трети страни като Google и Search.bg.

За всички неуредени с настоящите условия въпроси се прилага действащото българско законодателство.


Дилис Дизайн & Солюшънс си запазва правото за променя горепосочените условия при необходимост.